Kuhanje s Fernet Brancom / James Hamilton-Paterson ; preveo s engleskog Vojmir Špoljarić
Autor
Hamilton-Paterson, James
Nakladnik
Zaprešić : Fraktura, 2007
Materijalni opis
371 str. ; 20 cm
Napomena
Prijevod djela: Cooking with Fernet Branca.
 
Str. 369-370: Bilješka o autoru.
Anotacija
Britanac Gerald Samper, pisac naručenih biografija slavnih osoba, sklon neobičnim kulinarskim receptima kao što su dagnje u čokoladi ili sladoled s češnjakom i Fernetom Brancom, nepromišljeno je kupio staru kamenu kuću u planinama Toscane. Trebao je uživati u samoći, uređenju kuće i pisanju, ali ubrzo ga posjećuje susjeda koja uopće nije trebala biti u susjednoj kući. Marta je nametljiva, zdepasta žena s kovrčastom masnom kosom iz Vojnovije, dijela bivšeg Sovjetskog Saveza, koja je u Toscanu došla pisati glazbu za film slavnog talijanskog redatelja. Jedno drugome smetaju, ali oboje uživaju u ispijanju Ferneta Branca, likera od gorkih trava...
Jezik
hrvatski
Standardni broj
ISBN 978-953-266-023-4
Građa
Knjigaknjiga

HAMILTON-Paterson, James
Kuhanje s Fernet Brancom / James Hamilton-Paterson ; preveo s engleskog Vojmir Špoljarić. - Zaprešić : Fraktura, 2007. - 371 str. ; 20 cm. - (Meka biblioteka ; knj. 17)
Prijevod djela: Cooking with Fernet Branca. - Str. 369-370: Bilješka o autoru.
ISBN 978-953-266-023-4


Katalog
  • Upute
Usluge
  • Moja iskaznica | Za članove
Knjige
Zaštićeno autorskim pravom ©1999.-2019. Knjižnice grada Zagreba i VIVaInfo d.o.o. Sva prava pridržana.